Budi svoj

Budi svoj i budi posvećen svom fokusu, svojim ciljevima. Ne obraćaj pažnju kada kažu za tebe da si čudan jer ne gubiš vreme u praznim razgovorima. Takvi, koji se bave tvojim životom i tvojim imenom, a da uglavnom i ne znaš kako se zovu, mogu u tebi izazvati samo sažaljenje, ne ljutnju.

Budi svoj i budi posvećen svom fokusu, svojim ciljevima. Ne gubi vreme, jer nemaš ga za bacanje. Ne obraćaj pažnju na zle strelice koje ti bacaju, u svojoj nemogućnosti da te shvate. Tužan je onaj ko ne može da podnese uspeh poštenog, radnog, fokusiranog čoveka.

Budi svoj. Po cenu da iza tebe palacaju zli jezici. Nije to, u stvari, uopše tvoja cena. Sopstvenu cenu možeš pregovarati samo sa Nebom. Njemu posvećuješ svoje namere.

Tekst može biti, u celini ili u delovima preuzet i objavljen isključivo uz poštovanje sledećih uslova: uz navođenje punog imena autora i postavljanje linka sa početne stranice ovog sajta, bez prerade preuzetog sadržaja i pod uslovom da se preuzimanje i objavljivanje ne vrši u komercijalne svrhe. Preuzimanje, kopiranje i objavljivanje ovog teksta suprotno navedenim uslovima predstavljaće kršenje autorskih prava.

Published by Ana Atanasković

Published author (Moja ljubav Nikola Tesla (My Love Nikola Tesla)), Beograd je ljubav, Kraljica jorgovana i druge). Journalist. Content writer.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started